Broedmachines

Ons meest bekende product zijn onze broedmachines van topkwaliteit. Geschikt voor het uitbroeden van eieren van alle soorten vogels, van kippen tot de meest exotische vogels. De combinatie van het gebruik van hoogwaardige producten (sensoren, actuatoren, isolatie…) en onze in-house broedervaring en kennis van de modernste technologie stelt ons in staat de meest prijsgunstige hightech broedmachine op de markt te brengen.

Wil je meer weten? Scroll naar beneden!

Benieuwd waartoe onze broedmachines in staat zijn?

Bekijk onze producteigenschappen

Waarom kiezen voor Anitec Incubators?

Verbeterde uitkomstpercentages


De combinatie van een zeer nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregeling in de broedmachine en het consequent regelmatig draaien van de eieren zorgt voor een drastische verbetering van de ontwikkeling van het embryo. Hierdoor bereikt onze broedmachine een bijna perfecte uitkomstpercentage van bevruchte eieren.


Energiebesparing

De broedmachine is gemaakt van hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor wordt het warmteverlies naar de omgeving tot een minimum beperkt. Bovendien wordt dankzij een optimale regeling geen overmatige water- of luchtverwarming uitgevoerd. Uitbroeden met een Anitec broedmachine kan u op lange termijn veel besparen.


Betrouwbaar en veilig

Dankzij het redundante ontwerp zal de machine gegarandeerd uitschakelen in geval van een cruciale noodsituatie. Daarnaast kan een reeks alarmen worden geactiveerd om u te waarschuwen voor mogelijke problemen, zoals een open deur of een bijna lege watertank.Productmaten

PRO 2000
PRO 4000
Previous slide
Next slide

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.